SRBIN NAJAVIO BOJKOT: Besni Aleksandar Mitrović više nikada neće da igra za Fulam

Novosti online

20. 07. 2023. u 08:11

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović više nema nameru da igra za Fulam, prenosi Skaj sports.

СРБИН НАЈАВИО БОЈКОТ: Бесни Александар Митровић више никада неће да игра за Фулам

FOTO: AP/Tanjug

Kako prenosi Skaj, napadač reprezentacije Srbije rekao je svojoj porodici da više neće odigrati nijedan meč za klub, a ljut je jer Fulam ne želi da ga proda Al Hilalu.

Klub iz Londona navodno je odbio već dve ponude koje je Al Hilal slao za Mitrovića, a Fulam je procenio "Mitrogola" na 52 miliona funti.

Očigledno je da je sjajni golgeter imao ogromnu želju da se preseli na Bliski istok, a kakva je njegova sudbina u prestonici Velike Britanije videćemo do kraja letnjeg prelaznog roka.

Podsetimo da Mitrović (28) za Fulam nastupa od 2018. godine, kada je stigao iz Njukasla, prethodno je igrao za Partizan i Anderleht, a bio je najzaslužniji pojedinac za povratak svog aktuelnog kluba u Premijer ligu sa rekordnim brojem golova u Čempionšipu tokom sezone 2021/2022 - 43.

Al Hilal je ovog leta već pojačao vezista "orlova" Sergej Milinković Savić, a o bogatstvu Saudijaca dovoljno govori luksuzni avion od 200 miliona evra koji imaju u svom vlasništvu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)