''PORAZ ZVEZDE NA KROVU JE DOBAR ZA SRPSKI FUDBAL'' Grof Božović brutalno iskren

Novosti online

28. 08. 2023. u 07:30

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović u svom mandatu u crveno-belom taboru takođe je imao poraz od Voždovca koji ga je koštao titule tada, a sada smatra da je ovosezonski poraz Zvezde od ''zmajeva'' dobar za srpski fudbal.

ПОРАЗ ЗВЕЗДЕ НА КРОВУ ЈЕ ДОБАР ЗА СРПСКИ ФУДБАЛ Гроф Божовић брутално искрен

Foto: N.Paraušić

- I ja sam imao hladan tuš na 'krovu'. Dobro je da je Crvena zvezda izgubila, to je dobro za srpski fudbal, da je moguće da se ovakva iznenađenja dese. Poraz u pravo vreme, ovaj tim nije toliko dobar koliko ga hvale, ali nije ni toliko loš da izgubi od Voždovca. Ali dešava se - rekao je Božović za portal Republika.

- Ovaj poraz nema težinu, posebno ne kao onaj iz 2017. godine. Zvezda će sigurno osvojiti titulu prvaka, nema konkurenciju u prvenstvu. Svakako je dobar poraz i pred Ligu šampiona, da se malo smanje priče, digli su ovu ekipu u nebesa. A znate kako je to ovde, prvo vas dižu, pa vas spuste, a prizemljenje nije lako. Ono što sam izjavio, iza toga stojim, ovom timu fale još tri ili četiri igrača kako bi mogao da igra Ligu šampiona - smatra Miodrag Božović.

BONUS VIDEO: TREĆI ŠAMAR ŠAMPIONU: Ovako je Voždovac dao gol za 3:0 protiv Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024