KAPA DOLE, MAJSTORE! Na semaforu je 78. minut, Mesi postavlja loptu i potvrđuje da je najbolji na svetu (VIDEO)

Tanjug

08. 09. 2023. u 09:00

Aktuelni prvaci sveta, fudbaleri Argentine pobedom su počeli južnoameričke kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026, pošto su prošle noći u Buenos Ajresu pobedili Ekvador sa 1:0.

КАПА ДОЛЕ, МАЈСТОРЕ! На семафору је 78. минут, Меси поставља лопту и потврђује да је најбољи на свету (ВИДЕО)

Foto: AP

Argentinci su dominirali u drugom poluvremenu, ali nisu imali rešenje u završnici. Sve je na kraju rešio Lionel Mesi sjajnim slobodnim udarcem u 78. minutu, a golman Ekvadora je jedino mogao da pogledom isprati kako lopta ulazi u mrežu.

Argentina će drugu utakmicu u kvalifikacijama igrati u utorak protiv Bolivije koja je prošle noći, takođe sa 1:0, slavila protiv Venecuele na domaćem terenu. Strelac je bio Rafael Bore u 46. minutu.

Reprezentacija Paragvaja nije uspela da pred svojim navijačima kvalifikacije počne pobedom, pošto je odigrala 0:0 sa Peruom i pored toga što je gostujuća selekcija celo drugo poluvreme igrala sa igračem manje.

U preostalim mečevima prvog kola kvalifikacija sastaće se Urugvaj - Čile i Brazil - Bolivija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)