UEFA ŽESTOKO KAZNILA ZVEZDU: Kapacitet "Marakane" manji za duel sa Lajpcigom

Novosti online

16. 10. 2023. u 19:09

UEFA je žestoko kaznila Crvenu zvezdu smanjenjem kapaciteta stadiona "Rajko Mitić" za utakmicu koja se 7. novembra igra u Beogradu.

УЕФА ЖЕСТОКО КАЗНИЛА ЗВЕЗДУ: Капацитет Маракане мањи за дуел са Лајпцигом

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala odlučila je da kapacitet "Marakane" za utkamicu 4. kola elitnog takmičenja bude manji za 10.000. Takođe, klub će morati da plati 62.000 evra.

Zatvaranje dela tribina je zbog diskriminatorskog ponašanja navijača Crvene zvezde tokom utakmice sa Jang Bojsom (nije precizirano o čemu se konkretno radi). Iz istog razloga klub će morati da plati 40.000 evra, a zbog zakrčenih prolaza na tribinama još 22.000.

Podsetimo, Zvezda najpre gostuje u Nemačkoj 25. oktobra. Nema sumnje da bi stadion "Rajko Mitić" bio prepun 7. novembra, ali sigurno da će Lajpcig dočekati paklena atmosfera.

Vredi pomenuti i da je kaznu zaradio i TSC. Klub iz Bačke Topole će umanji kapacitet svog stadiona za 1.000 mesta kada u 3. kolu Lige Evrope, 26. oktobra, u Bačkoj Topoli bude gostovao Frajburg. Razlog je isti kao i za crveno-bele - diskriminatorsko ponašanje.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)