IMAJU I ONI MANA: Žarko Lazetić, trener TSC-a, pred meč sa Frajburgom

V.N.

26. 10. 2023. u 07:45

FUDBALERI TSC-a će u četvrtak, 26. oktobra (18.45), na svojoj „Areni“, u utakmici trećeg kola Lige Evrope, dočekati Frajburg, trenutno osmoplasiranog Bundesligaša, namereni da u igri renomiranog gosta potraže pukotinu koja vodi do novog podviga.

ИМАЈУ И ОНИ МАНА: Жарко Лазетић, тренер ТСЦ-а, пред меч са Фрајбургом

TSC

 Želja Bačkotopolčana je da, poput igre u duelima sa Vest Hemom i Olimpijakosom, prikažu zapaženu partiju, i pored toga što nisu u punoj formi.

- Atmosfera u ekipi je odlična, nema povređenih igrača, što nam mnogo znači - kaže Žarko Lazetić, trener TSC-a. - U prethodnim duelima nismo baš bili miljenici sreće, na domaćem koloseku neplanirano remizirali u nekim utakmicama, koje smo, objektivno, morali pobediti. Međutim, uveren sam da nas sve to nije izbacilo iz koloseka. Frajburg je tipičan predstavnik škole fudbala Nemačke, igra čvrsto, ne predaje se, igrači su atlete, snažni i opasni u skoku… analizirali smo ih, znamo njihove prednosti, ali imaju i mana i ako uspemo da ih iskoristimo, možemo do novog podviga.

Izabranici stratega Lazetića znaju da ih čeka težak meč protiv Frajburga, kao što će biti i svaki naredni u Ligi Evrope. Uzdanica ekipe iz Bačke Topole, Milan Radin, smatra da na odluku o pobedniku može da utiče bolja koncentracija i veća želja.

- Frajburg je „direktna ekipa“, ne upražnjavaju sistem „tika-taka“ već idu direktno na gol i smatram da bi i na tom polju trebalo da obratimo pažnju. Jer reč je o svestranom timu, jakom na svakoj od pozicija. Na nama je da igramo po svom modelu, maksimalno fokusirani i da u takvoj postavci na terenu tražimo put do rezultata - kaže Radin.

KAZNA ZA „JUG“

ZBOG kazne koju je odredila Disciplinska komisija UEFA, kapacitet tribina na „TSC areni“ biće smanjen za 420 mesta, a zabrana se se odnosi na sve sektore na južnoj tribini. U klubu u Bačkoj Topoli apeluju na navijače da se ne ponove situacije koje su dovele do zatvaranja dela stadiona.

Za one koji zbog ograničenja ne budu u prilici da prisustvuju utakmici, klub će, kako ističu u TSC-u, refundirati cenu ulaznice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!