HITNO SE OGLASILI IZ ZVEZDE: Evo da li će Barak Bahar ostati na klupi šampiona Srbije

Novosti online

02. 11. 2023. u 06:23

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda saopštio je da je ekipa u poslednja dva meseca u krizi igre i rezultata, ali je podržao trenera Baraka Bahara.

ХИТНО СЕ ОГЛАСИЛИ ИЗ ЗВЕЗДЕ: Ево да ли ће Барак Бахар остати на клупи шампиона Србије

Foto: M. Vukadinović

Fudbaleri Zvezde su sinoć odigrali nerešeno 1:1 na svom terenu protiv TSC-a u zaostaloj utakmici 11. kola Superlige i sada zaostaju šest bodova za prvoplasiranim Partizanom.

Navijači su posle utakmice bili nezadovoljni, zviždali su igračima, a Baharu su poručili da mu daju žuti karton.

"Upravni odbor održao je hitnu sednicu i analizirao je igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da verujemo da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju", navodi se u saopštenju Zvezde objavljenom tokom noći.

U saopštenju se dodaje da je klub posle šest uzastopnih titula hteo novi iskorak, bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu, zbog čega je doveden izraelski trener, podmlađena ekipa i mnogo uloženo u rekonstrukciju tima.

"U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova. Razumemo nezadovoljstvo navijača i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku. Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti", navodi se u saopštenju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PISMENI ZADATAK O KOME PRIČA SRBIJA: Đak je odabrao da piše ovoj značajnoj ličnosti, evo koju ocenu je dobio