PA ŠTA AKO SI DEKIJEV SIN? Evo šta su reprezentativci Srbije uradili Filipu Stankoviću (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2023. u 20:34

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se pred dva novembarska meča - u sredu protiv Belgije, što će biti prijateljski duel u Briselu, a onda u nedelju u Leskovcu protiv Bugarske, kada će "orlovi" igrati za plasman na Evropsko prvenstvo, čiji je domaćin Nemačka 2024. A na tom okupljanju "orlova" desila se zanimljiva scena.

ПА ШТА АКО СИ ДЕКИЈЕВ СИН? Ево шта су репрезентативци Србије урадили Филипу Станковићу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Naime, novi član nacionalne selekcije naše zemlje postao je Filip Stanković, koji je dugo bio opisivan samo kao "jedan od sinova čuvenog fudbalera Dejana Stankovća", ali je stasao u odličnog golmana pa ga je selektor Dragan Stojković Piksi i pozvao ovoga puta.

Mladi čuvar mreže Sampdorije nije imao nikakvu protekciju na prvom treningu - morao je da prođe što i svi debitanti kada stignu među "orlove": da protrči kroz svojevrsnog "toplog zeca", dok ga novi saigrači "pozdravljaju" blagim udarcima. 

Evo i kako je to izgledalo na terenu sporskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi:

Podsetimo, Srbija trenutno ima samo jednog takmaca koji može da je spreči da ode na šampionat Evrope - u pitanju je Crna Gora koja će 16. novembra u Podgorici dočekati Litvaniju, a tri dana kasnije igraće sa Mađarskom u Budimpešti.

Prvo mesto na tabeli Grupe G kvalifikacija za EURO 2024 drži Mađarska sa 14 bodova dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora ima minimalne šanse za plasman na Evropsko prvenstvo pošto je treća na tabeli sa osam bodova i može da pretekne Srbiju samo ako "orlovi" izgube svoj meč sa Bugarskom, a crnogorska reprezentacija savlada i Litvance i Mađare. Ukoliko Crna Gora 16. novembra ne pobedi Litvaniju, "orlovi" će se već tada, i pre svog meča sa Bugarskom, plasirati na kontinentalno prvenstvo, na kome naša reprezentacija nije bila još od 2000. godine.

BONUS VIDEO: Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković uputio Novostima čestitku za 70. rođendan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024