"ĐOKOVIĆ JE URADIO ZA CRNU GORU VIŠE NEGO IKO": Dejan Savićević o budalama, prostitutkama, idolima, ali i najboljem teniseru sveta

Novosti online

14. 11. 2023. u 08:03

DEJAN Savićević je bio čudo, sa Zvezdom je pokorio Evropu, isto je uradio i sa Milanom, a nadimak "Genije" najbolje govori ko je i šta bio fudbalski virtuoz, jedan od najboljih koje je bivša Jugoslavija izbacila.

ЂОКОВИЋ ЈЕ УРАДИО ЗА ЦРНУ ГОРУ ВИШЕ НЕГО ИКО: Дејан Савићевић о будалама, проституткама, идолима, али и најбољем тенисеру света

Foto. privatna arhiva

Legenda beogradskih crveno-belih je gostujući na Prvoj TV pričao o Novaku Đokoviću, ali i tome da su mu mnogi zamerili za nezavisnost Crne Gore. U tom kontekstu je pomenuo i najboljeg tenisera sveta, kako svako da sebi za pravo da ga komentariše.

- Imate Đokovića kojem mnogi govore da je mogao nešto na drugi način, a čovek je više uradio za Crnu Goru nego iko. Svaka budala sad može da izađe na televiziju i da kaže šta hoće. Kamo sreće da i dalje ima cenzure… Kakvi likovi sve imaju prostora, gledate i prostitutke koje su idoli - kazao je gostujući na Prvoj TV Dejan Savićević.

Ljubimac Silvija Berluskonija kaže da je spletom okolnosti došao na poziciju na koju je došao, ali da se ne kaje što je predsednik FS Crne Gore.

- Ostao sam u fudbalu, to je ono što sam odmalena najviše voleo. Ne kajem se što sam se prihvatio da budem na čelu FSCG već 22 godine, iako opozicija sada jača. Promenom vlasti, kako neki kažu, strukture ljudi su se grupisale i pregrupisale, ali mislim da je fudbalska priča na mojoj strani. I dalje imamo tu fudbalsku većinu koja stoji iza mene i koja me podržava.

Na pitanje da li oseća odgovornost što Crna Gora nije prošla kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, Savićević ističe:

- Žao mi je, dva puta smo bili blizu. Da smo pobedili ovde, 2013. protiv Ukrajine, kad se Jovetić povredio i dobio crveni karton, bili bismo prvi u grupi. Ta šansa je bila krucijalna. Da smo pobedili, otišli bismo na "+9" i bili bismo ispred svih - kazao je Savićević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?