LEGENDA OTKRILA: Uplašili smo se kada je Mesi bio nadomak Intera, uradili smo sve, nismo mogli da ga dovedemo

Novosti online

24. 11. 2023. u 15:00

KADA se pojavila informacija da bi Lionel Mesi mogao da napusti Barselonu 2021. godine mnogi klubovi zainteresovali su se za Argentinca, a među njima je i italijanski gigant.

ЛЕГЕНДА ОТКРИЛА: Уплашили смо се када је Меси био надомак Интера, урадили смо све, нисмо могли да га доведемо

Foto: AP

Pominjalo se u medijima da bi Inter mogao da dovede omalenog npadača,ali nisu jedini. I gradski rivla, Milan, želeo je da aktuelni šampion planete zaigra u njihovom dresu, ipak...

– Mi smo 10 dana pokušavali da dovedemo Mesija u Milan, ali onda smo shvatili da je to nemoguće. Sada je prekasno, ali gledati igrača kakav je Mesi je spektakl. Kada sam pročitao da bi mogao da ode u Inter, uplašio sam se, rekao je Maldini u podkastu “Poretkast”.

Na iznenađenje mnogih, Milan je upravo u toj sezoni osvojio “skudeto”, pa se ispostavilo da im Mesi nije bio potreban. Naravno, sa Leom na terenu to bi sve izgledalo mnogo drugačije, pre svega u Evropi.

– Ogromna je razlika između toga kako doživljavate utakmicu kao igrač i kao direktor. Najgore je kada si na tribinama i kada patiš zbog rezultata i ne možeš da utičeš. To me je užasno nerviralo, izjavio je legendarni fudbaler.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)