"TO NAM JE NAJVAŽNIJI ZADATAK": Dejan Stanković se oglasio pred meč Čukarički - Ferencvaroš

Tanjug

29. 11. 2023. u 20:21

TRENER fudbalera Ferencvaroša Dejan Stanković izjavio je ove srede u Leskovcu da njegov tim očekuje težak meč protiv Čukaričkog.

ТО НАМ ЈЕ НАЈВАЖНИЈИ ЗАДАТАК: Дејан Станковић се огласио пред меч Чукарички - Ференцварош

FOTO: Profimedia

"Brđani" će u četvrtak od 21 sat u Leskovcu dočekati "fradi" u petom kolu Lige konferencija.

- Imamo određene ciljeve. U poslednje vreme smo igrali prilično dobro, ali su pobede izostajale. Sutra nas očekuje težak meč, protiv teškog protivnika. Već sam nekoliko puta rekao da je ova grupa na nivou grupe Lige Evrope. Svaki tim igra u svom stilu, a Čukarički nije izuzetak. Sutra će biti potrebna izuzetna koncentracija, to nam je sada najvažniji zadatak - rekao je Stanković na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt mađarskog kluba.

- Važno je istaći da će na ovom meču odlučiti najsitniji detalji, tako da smo spremni za sve eventualne situacije i scenarije. Naravno da želimo da postignemo što više golova, ali prvo moramo da obezbedimo svoj gol. Naš protivnik će biti rasterećen, pa će sutra mirnije izaći na teren - dodao je bivši trener Crvene zvezde.

Ferencvaroš je u prvom meču odigranom 21. septembra u Budimpešti pobedio rezultatom 3:1.

- Sutrašnji meč će biti potpuno drugačiji, ali do sada sam uvek postizao dobar rezultat protiv Čukaričkog. Verujem da će tako da bude i sutra. Poseban motiv mi je što ću igrati u blizini mog rodnog grada Niša. Na tribinama će biti mnogo mojih rođaka i prijatelja. Dobro smo se pripremili za ovaj meč, pošto moramo da pobedimo da bismo prošli dalje. Očekujem tešku utakmicu, ali učinićemo sve da pobedimo - izjavio je napadač šampiona Mađarske Aleksandar Pešić.

U drugom meču petog kola grupe F, ekipa Fiorentine će u Firenci dočekati Genk.

Prvo mesto na tabeli drži Fiorentina sa osam bodova, dok Ferencvaroš i Genk imaju po šest. Čukarički je poslednji bez bodova.

BONUS VIDEO: BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave