ZA KRAJ GODINE: Arsenal doživeo poraz od gradskog rivala, Totenhem ubedljiv

Tanjug

31. 12. 2023. u 19:56

Fudbaleri Fulama pobedili su danas kod kuće favorizovani Arsenal sa 2:1, dok je Totenhem kao domaćin savladao Bornmut 3:1, u mečevima 20. kola Premijer lige, poslednjim utakmicama u 2023. godini.

ЗА КРАЈ ГОДИНЕ: Арсенал доживео пораз од градског ривала, Тотенхем убедљив

FOTO: Tanjug/AP

Arsenal je na gostovanju gradskom rivalu poveo već u 5. minutu golom Bukaja Sake, a izjednačio je Raul Himenez u 29. minutu. Preokret i pobedu domaćinu doneo je Bobi De Kordova-Rid u 60. minutu.

Totenhem je pobedio Bornmut "na krilima" Đovanija Lo Selsa. Argentinac je u 9. minutu asistirao Saru, a u 72. Sonu za slavlje "pevaca".

Pobedu Totenhema overio je Ričarlison u 80. minutu posle asistencije Brenana Džonsona. Počasni gol za goste dao je rezervista Aleks Skot u 84. minutu.

Arsenal je posle poraza ostao četvrti sa 40 bodova, a Totenhem je pobedom skočio na peto mesto sa 39 bodova. Bornmut je 12. sa 25 bodova, a Fulam 13. sa 24.

Poslednja dva meča 20. kola igraju se sutra i prekosutra. Prvo će Liverpul dočekati Njukasl, a drugi meč igraju Vest Hem i Brajton.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?