"PRESREĆAN SAM!" Vladan Milojević ne skriva oduševljenje najnovijim vestima iz FK Crvena zvezda

Novosti online

28. 01. 2024. u 17:44

Prvotimci FK Crvena zvezda su ostvarili novu pobedu na pripremama. Ali, važnija vest od toga je da podmladak crveno-beli nastavlja da oduševljava stručni štab, pa trener Vladan Milojević ne skriva zadovoljstvo.

ПРЕСРЕЋАН САМ! Владан Милојевић не скрива одушевљење најновијим вестима из ФК Црвена звезда

FOTO: M. Vukadinović

Nedavno su mladi članovi crveno-beli pokazali koliko su željni dokazivlja ostajući duže na treningu od svih ostalih, a sada ih je i strateg pohvalio zbog zalaganja u "srpskom okršaju na Kipru".

No, krenimo redom.

Zvezda je pobedila Mladost iz Lučana, nastavila tako svoj niz uspeha na pripremama, pšosle čega je Milojević ovako počeo analizu:

Zvezdin trener Vladan Milojević tokom pripremnog meča na Kipru sa Mladosti iz Lučana / FOTO: FK Crvena zvezda


- Dobra utakmica i prava provera za nas. Mladost je kvalitetna ekipa, a ovo je tip mečeva koji će nas očekivati i u prvenstvu. Zadovoljan sam odnosom igrača prema utakmici i obavezama, a imali su svi priliku da vide i koji su naši zahtevi. Igrači to žele da odrade na najbolji mogući način, tako da je dosta stvari funkcionisalo. Pomak u odnosu na prethodnu utakmicu postoji, tako da sam zadovoljan - počeo je Milojević.
 
Nisu fudbaleri Mladosti stvorili ni šansu protiv Zvezde na današnjem meču.
 
- Mene svakako prati glas da sam defanzivan trener. Šalu na stranu, ali u fudbalu postoje segmenti igre i mora da se bude angažovan u oba pravca. Drago mi je što smo disciplinovani kad imamo loptu u nogama, ali i što znamo šta treba da radimo kada nemamo posed ili kad smo u tranziciji. Fokus nam je i dalje na fizičkoj spremi - rekao je Zvezdin strateg. 


Za kraj, samo reči hvale je Milojević imao za mlade Zvezdine igrače.
 
- Volim da treniram sa mladima, i uvek posle treninga ostanemo da radimo na raznim segmentima igre. Ne zaboravljam gde sam i kako počeo. Oni su vredni i na njima je da nastave tako, a na nama da izvučemo maksimum iz svakog od njih. Presrećan sam jer je reč o dobroj i vrednoj deci - rekao je Vladan Milojević.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)