KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Crvena zvezda ostaje bez najskupljeg igrača i nije jedini

Novosti online

30. 01. 2024. u 13:01

IZNENAĐUJUĆE vesti stižu iz Grčke.

КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА! Црвена звезда остаје без најскупљег играча и није једини

FOTO: M. Vukadinović

Južnokorejski fudbaler In Bom Hvang, najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde, navodno želi da ode sa "Marakane" posle samo šest meseci. Prema informacijama grčkog portala "Sportdog", Hvang bi voleo da se vrati upravo u Grčku, gde je za njega zainteresovan AEK.

Jedini problem je što se prelazni rok u ovoj zemlji zatvara 31. januara u ponoć, pa je ostalo vrlo malo vremena za dogovor, ali Grci igraju na kartu trener Zvezde.

U svemu tome spominje se i da je Vladan Milojević imao dobru saradnju sa rukovodstvom AEK-a, u kome je kratko radio, pa se u Grčkoj nadaju da bi mogao da im pomogne pri transferu Hvanga. 

Reprezentativac Južne Koreje nije jedini, "Maksbetsport" piše da bi i Kingsi Kangva mogao napustiti "Marakanu". Reprezentativac Zambije je dobio nekoliko dana za odmor i moguć je rastanak. 

Baltika hoće vezistu, ali ponuda nije po meri uprave Crvene zvezde, a u trci je ponovo Rostov. Spremni su za pozajmicu do kraja sezone, ali ima vremena pošto prelazni rok traje do 20. februara, piše pomenuti izvor.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU