MBAPE KONAČNO ODLUČIO: Evo gde će najbolji francuski fudbaler da nastavi karijeru

KILIJAN Mbape (25) je odlučio – odlazi iz Pari Sen Žermena! Time je (valjda) stavljena i tačka na višegodišnju sagu oko toga da li će najbolji francuski fudbaler konačno karijeru nastaviti u Realu iz Madrida.

МБАПЕ КОНАЧНО ОДЛУЧИО: Ево где ће најбољи француски фудбалер да настави каријеру

FOTO: AP/Tanjug

Francuski mediji preneli su dobro obaveštene izvore da je brzonogi igrač lično obavestio vlasnika Nasera al Helaifija o svojim namerama da napusti "svece". Razgovor je održan u trening-centru PSŽ, nasamo, oči u oči.

Kilijan Mbape je došao u pariski klub pre sedam godina, ali nije uspeo da sa Parižanima osvoji Ligu šampiona, iako je uz sebe imao i takve saigrače kao što su Nejmar i Mesi.

Rukovodstvo PSŽ sada okreće drugi list i sa potpuno novim timom kreće u ostvarivanje starih ambicija, osim ako u poslednjem trenutku opet ne dođe do novog obrta, koji su postali uobičajeni u ovom fudbalskom "serijalu".

Mogućnost da ode u Real se nagoveštavala poslednjih nekoliko sedmica. Ali, proteklih godina već je bilo nekoliko neuspelih pokušaja njegovog prelaska u "kraljevski klub".

Momak iz pariskog predgrađa Bondi će biti slobodan igrač od 30. juna. Prošlog leta je odbio da produži ugovor, zbog čega je jedno vreme bio i "na ledu", pa tako s klubom nije išao na azijsku turneju na pripreme.

Imao je mogućnost da od 1. januara, šest meseci pre isteka ugovora, javno pregovara s kim želi. Svi kontakti, međutim, držani su daleko od javnosti.

Iako još nije saopšteno kuda ide kapiten francuske fudbalske reprezentacije, svaki drugi pravac osim prestonice Španije bio bi veliko iznenađenje.

Uslovi za razlaz će, kažu, biti utvrđeni, najverovatnije, tek na kraju sezone, kada se očekuje i ozvaničenje odlaska. Sada je, ističu u Parizu, sva pažnja skoncentrisana na završetak aktuelne sezone.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)