BOLEST GA ZAUSTAVILA: Bivši trener Zvezde nije trener Peskare

Novosti online

22. 02. 2024. u 21:49

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Zdenjek Zeman operisan je u Italiji posle nedavnog moždanog udara koji je imao, a zbog zdravstvenih problema nije više u mogućnosti da vodi klub.

БОЛЕСТ ГА ЗАУСТАВИЛА: Бивши тренер Звезде није тренер Пескаре

Foto: Profimedia

Tako se Peskara oglasila zvaničnim saopštenjem i oprostila od, sada već bivšeg, trenera.

- Posle formalnog podnošenja ostavke, Zdenjak Zeman napustio je stručni štab prvog tima belo-plavih. Šaljemo veliki zagrljaj, Mister - napisala je Peskara na društvenim mrežama.

Na njegovo mesto na klupi će doći Đovani Bukaro, koji je do sada obavljao ulogu pomoćnika, uz podršku Dijega Labrićiosa koji će obavljati ulogu pomoćnog trenera.

Da podsetimo, Zeman je još u decembru imao kratki moždani udar, odnosno ishemijski napad, da bi u međuvremenu morao da ode na nova testiranja pre nego što je usledila operacija karotidne endarterektomije.

Zeman je, inače, na "Marakani" bio 2008. godine, ali je Zvezdu napustio posle samo pet mečeva. Razlog su bili katastrofalni rezultati, ispadanje u Evropi i činjenica da crveno-beli nisu dali gol na tri uzastopne utakmice.

BONUS VIDEO: UPISAO SE I KASTILjO: Ekvadorac debitovao golom za crno-bele

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!