ARSENAL OSRAMOTIO ŠEFILD: "Tobdžije" raznele rivala u Premijer ligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

04. 03. 2024. u 22:58

DOŠAO je Arsenal na "Bramal Lejn" da u duelu sa Šefild junajtedom zatvori 27. kolo Premijer lige i "tobdžije" su propisno osramotile domaćina pobedivši sa 6:0.

АРСЕНАЛ ОСРАМОТИО ШЕФИЛД: Тобџије разнеле ривала у Премијер лиги

FOTO: Tanjug/AP

Pokazao je tim Mikela Arteta da je kadar da se bori za titulu sa Liverpulom i Mančester sitijem. Najbolje je to na svojoj koži osetio tim Krisa Vajldera.

Gosti su odigrali urganskih 39 minuta posle kojih je na semaforu stajalo 5:0. Razočarani domaći navijači počeli su već tada da napuštaju "Bramal Lejn" nezadovoljni onim što su videli.

Strelci za tim iz Londona bili su Martin Odegard, Gabrijel Martineli, Kai Haverc, Deklan Rajs, dok je Džejden Bogli zatresao sopstevnu mrežu.

Arsenal je "popustio" u drugom poluvremenu i samo jednom zatresao mrežu Iva Grbića. Uradio je to Ben Vajt u 58. minutu.

Sva sreća za Šefild da su "tobdžije" odlučile da stanu na loptu. I u takvom stanju stvari gost je mogao još koji put da postigne gol.

Trka u Premijer ligi za titulu je veoma neizvesna. Tim Mikela Artete je treći na tabeli sa 61 bodom. Mančester siti je drugi sa jednim više, dok je Liverpul lider sa 63.

Šefild junajted je uz Barnli praktično pred povratkom u Čempionšip. "Sečiva" trenutno imaju 13 bodova, devet manje od Notingem Foresta koji je prvi iznad crte.

BONUS VIDEO: EKSPRESAN ODGOVOR ŠAMPIONA: Bukari raspametio "delije" protiv TSC-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!