MBAPE DEMANTOVAO SUKOBE: Nemam problema sa trenerom Enrikeom

Tanjug

06. 03. 2024. u 13:00

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape rekao je da nema problema sa trenerom Luisom Enrikeom.

МБАПЕ ДЕМАНТОВАО СУКОБЕ: Немам проблема са тренером Енрикеом

FOTO: EPA

Pari Sen Žermen se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u revanšu osmine finala u San Sebastijanu pobedio Real Sosijedad 2:1. Francuska ekipa je u prvoj utakmici u Parizu pobedila 2:0.

Mbape je sinoć bio dvostruki strelac, a odigrao je celu utakmicu, prvi put posle 14. februara.

On je prošlog petka na poluvremenu izašao sa terena u utakmici protiv Monaka, a nedelju dana ranije zamenjen je u 65. minutu duela protiv Rena. Utakmicu protiv Nanta prošlog meseca počeo je sa klupe.

Francuski reprezentativac je u februaru obavestio upravu kluba da neće produžiti ugovor, pa će kao slobodan igrač napustiti Park prinčeva i preći u Real Madrid.

On je rekao da ta odluka nije bila motivisana neslaganjem sa trenerom, sa kojim se zagrlio posle sinoćnje utakmice.

"Uvek želim da igram u Ligi šampiona, to je veoma važno takmičenje. Nikada ne bih mogao da budem igrač koji se krije. Moj odnos sa trenerom je dobar. Nema problema, čak iako ljudi misle da ih ima. Imam mnogo problema, ali trener nije jedan od njih", rekao je Mbape za francuski Kanal plus, preneli su britanski mediji.

O situaciji sa Mbapeom upitan je i trener Luis Enrike.

"Kilijan će postići 50 golova i imati 25 asistencija sa svakim trenerom, u svakoj ekipi. Očigledno, njegova neposredna budućnost neće biti ovde, pa ćemo morati da isprobamo druga rešenja", rekao je on.

Kako je preneo I-Es-Pi-En (ESPN), Mbape i Enrike su razgovarali i rešili nesuglasice. Napadač je bio nezadovoljan zbog izmena u ranim fazama utakmica i tražio je da razgovara sa trenerom kako bi se smanjile tenzije.

Enrike je navodno rekao Mbapeu da stvar nije lična i da nema veze sa njegovom odlukom o odlasku, već da je mislio da Mbape nije potpuno fizički spreman i da je želeo da ga sačuva za važnije utakmice.

Međutim, ESPN je preneo da Mbapeovo okruženje smatra da je fudbaler kažnjen zbog odluke o odlasku.

Uprkos tome što je izgubio četiri boda u poslednje dve utakmice, Pari Sen Žermen je prvi na tabeli sa 12 bodova više od drugoplasiranog Bresta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)