VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Vezista završio sezonu, ovo niko nije želeo da čuje

Tanjug

12. 03. 2024. u 19:51

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je prvotimac crveno-belih Vladimir Lučić doživeo rupturu prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena zbog čega će u punom takmičarskom ritmu biti za šest meseci.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА ЗВЕЗДУ: Везиста завршио сезону, ово нико није желео да чује

FOTO: FK Crvena zvezda

Vladimir Lučić se povredio na meču protiv TSC-a u 23. kolu Superlige Srbije. Crvena zvezda je tada pobedila rezultatom 3:1.

- U duelu sa TSC-om, sa terena je u prvom poluvremenu morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će biti operisan do kraja meseca, nakon čega ga čeka oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi. Lučketu želimo brz oporavak i radujemo se da ga ponovo vidimo u crveno-belom dresu, navedeno je u saopštenju Crvene zvezde.

Crveno-beli se trenutno nalaze na drugom mestu Superlige Srbije sa bodom manje od Partizana. U sredu u Nišu igraju protiv Radničkog.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?