PAOK PREGAZIO DINAMO! Andrija Živković dokrajčio Zagrepčane

Filip Milošević

14. 03. 2024. u 21:51

Fudbaleri PAOK-a plasirali su se u četvrtfinale Lige konferencije, pošto su večeras na domaćem terenu pobedili zagrebački Dinamo rezultatom 5:1 (3:0).

ПАОК ПРЕГАЗИО ДИНАМО! Андрија Живковић докрајчио Загрепчане

FOTO: AP

Prvi meč odigran u Hrvatskoj završen je rezultatom 2:0 u korist Dinama.

Golove za grčki klub večeras su postigli Abdul Rahman Baba u 27. minutu, Brendon Tomas u 42. minutu, Konstatinos Kulierakis u 73. minutu, srpski fudbaler Andrija Živković iz penala u 88. minutu, dok je autogol postigao i Petar Sučić u 33. minutu. Jedini gol za hrvatski klub danas je postigao Arber Hodža u 49. minutu.

Fudbaleri Fjorentine takođe su obezbedili plasman u četvrtfinale, pošto su večeras remizirali sa ekipom Makabija iz Haife 1:1 (0:0). U prvom meču italijanski tim je odneo pobedu na gostovanju rezultatom 4:3. Za Fjorentinu precizan je večeras bio Antonin Barak u 59. minutu, dok je Anan Kalaili u 88. minutu svom timu doneo izjednačenje.

Plasman u četvrtfinale Lige konferencije obezbedili su i fudbaleri Fenerbahčea koji su u Istanbulu poraženi od Rojan Uniona rezultatom 1:0, kao i fudbaleri Viktorije iz Plzenja koji su pobedili nakon penala ekipu Servetea sa 3:1.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA KATAIJA: Sjajan prijem i završnica "desetke" Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!