"ALBION" SE ISKUPLJUJE PROTIV BELGIJE: Poput Srbije, i naši rivali sa EURO 2024 imaju popravne ispite

Z. Ćorović

25. 03. 2024. u 18:01

POPRAVNI za Albion, ali i ostale selekcije iz naše Grupe C na Evropskom prvenstvu, Dance i Slovence. Poput Srbije, slabo su svi odigrali na nedavnim prijateljskim mečevima.

АЛБИОН СЕ ИСКУПЉУЈЕ ПРОТИВ БЕЛГИЈЕ: Попут Србије, и наши ривали са ЕУРО 2024 имају поправне испите

FOTO: Tanjug/AP

Navijači su na ne baš ispunjenom "Vembliju" nisu bili zadovoljni, ne toliko zbog minimalnog poraza od Brazila (0:1) već zbog loše i bezidejne partije izabranika Gereta Sautgejta.

Na istom mestu i čuvenom stadionu, naš prvi rival na EP u Nemačkoj dočekaće sutra uveče (20.45) još jedenog rivala iz top klase - selekciju Belgije. Sautgejt zbog probelama sa povredama neće moći da računa na najboljeg napadača Harija Kejna i defanzivce Kajla Vokera i Harija Mekgvajera, iz istih razloga odsutan je i brzonogi Bakajoko Saka. Ipak, odsustvo Kejna najviše se osetilo u duelu protiv Brazila, Englezi nisu usplei da zatresu mrežu rivalu i biće zanimljivio videti kako će se ponovo snaći bez njega protiv još jedne snažne selekcije. Mladi asovi poput Fodena i Belingema su takođe podbacili, a sa Ostrva se sve više čuju kritike da selektor Sautgejt ne ume da ih iskoristi kao što to rade Gvardiola i Ančeloti u Mančester sitiju i Realu.

Slovenci će imati paklen ispit, na "Stožice" sutra (20.45) dolazi sjajni Portugal, selekcija sa 11 vezanih pobeda. Biće to veliki izazov za pulene Matjaža Keka posle mršavog remija na Malti.

Posle teške borbe i remija sa Švajcarcima, Danci su rešili da se malo opuste i sutra (20.15) podese nišanske sprave u duelu sa autsajderom iz Farskih ostrva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!