UŽAS! Novi detalji povrede Aleksandra Mitrovića, nije nikako dobro

Novosti online

01. 04. 2024. u 14:12

Aleksandar Mitrović povredio je zadnju ložu na utakmici u kojoj je njegov Al Hilal savladao Al Šabab sa 4:3, a sada su se pojavile fotografije koje mogu da zabrinu sve u Srbiji.

УЖАС! Нови детаљи повреде Александра Митровића, није никако добро

Screenshot / AlHilal

Iskusni napadač teren je zvanično napustio u 34. minutu, kada je izvršena izmena, ali već u 31. bilo je jasno da neće moći da nastavi utakmicu. Tada se, usred kontranapada svog tima, odjednom srušio na zemlju i uhvatio za butinu.

Međutim, problemi su krenuli mnogo ranije. Prvi put na zemlji je završio u 18. minutu, kada je iznudio penal i kada se nakon duela sa protivničkim golmanom uhvatio za desni butni mišić. Stisnuo je zube, odlučio da nastavi meč, a onda iz jedanaesterca uspeo da pogodi za tada izjednačenje 1:1.

Da nešto nije u redu osetio je i u 27. minutu. Kamere su ga snimile kako se tokom jednog prekida drži za isto mesto, a zanimljivo, upravo nekoliko trenutaka kasnije postigao je gol.

Dakle, povređen je uspeo da dvaput bude strelac i da iznudi penal! Bolove je trpeo sve do 31. minuta, kada se srušio na zemlju i završio duel.

Na narednoj fotografiji možete videti hronološki kada su Mitroviću krenuli problemi i kako se ponašao tokom susreta.

Prema poslednjim informacijama, Mitrović će danas snimiti nogu i lekarski izveštaj odrediće kolika ga pauza čeka, kao i da li će biti spreman za predstojeće Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO: PARTIZAN POVEO PROTIV SPARTAKA: Evo kako je Baždar zatresao mrežu "golubova"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave