''MOŽDA BUDEM OVDE PONOVO IGRAČ, KO ZNA!'' Vranješ nakon odlaska iz Čukaričkog

Filip Milošević

03. 04. 2024. u 13:48

Ognjen Vranješ i Čukarički su sporazumno raskinuli ugovor, iskusni štoper je posle 17 odigranih mečeva sada već bivši član ekipe sa Banovog brda.

МОЖДА БУДЕМ ОВДЕ ПОНОВО ИГРАЧ, КО ЗНА! Врањеш након одласка из Чукаричког

Foto: EPA

Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga – kazao je Ognjen Vranješ za klupski sajt, koji je potom nastavio:

- Imam samo reči hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Evropu i da ostvari svoje ciljeve. Retko gde sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, verujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna.

BONUS VIDEO: PARTIZAN POVEO PROTIV SPARTAKA: Evo kako je Baždar zatresao mrežu "golubova"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)