GOL VIDEO PO PRIJEMU: Šljivić presrećan posle superligaškog prvenca u dresu Zvezde

Novosti online

04. 04. 2024. u 19:00

SUPERLIGAŠKI prvenac Jovana Šljivića (18) u dresu Crvene zvezde otvorio je vrata pobede lideru srpskog šampionata nad IMT (2:0). Novi prikaz talenta mladog veziste oduševio je kako navijače, tako i trenera crveno-belih Vladana Milojevića, koji je u hvalospevima pričao o Šljiviću nakon sudara sa "traktoristima", ali i poručio da je pred njim još mnogo rada i truda kako bi se ustalio u postavi i nastavio sa ovakvim partijama.

ГОЛ ВИДЕО ПО ПРИЈЕМУ: Шљивић пресрећан после суперлигашког првенца у дресу Звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Pohvale svakako prijaju Šljiviću koji je prvi gol na zvaničinm utakmicama u Zvezdinom dresu postigao protiv Trajala, ali ovaj u prvenstvu posebno će pamtiti.

- Svakako da je to jedan od dečačkih snova, pogotovo što sam ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde. To je nešto što sam želeo još u omladinskim kategorijama, taj san se konačno ostvario - poručio je Šljivić.

Demonstrirao je Jovan sjajnu tehniku kod tog pogotka, u prijemu izbacio čuvara, a onda hirurški precizno pogodio u dalji ugao i pogurao Zvezdu ka još jednoj pobedi kojom se učvrstila na vrhu. Kako kaže, čim je lopta stigla do njega, osetio je da će poentirati.

- Još u prijemu sam, iskreno, video gol, verovao sam da imam šansu da ga postignem. Od početka sam imao to u glavi, hvala Bogu da se to i ostvarilo - dodaje talentovani fudbaler, ali se i ne zadovoljava učinjenim. - Odigrao sam dobar meč, sigurno da taj gol upada u oči, ali mislim da mogu mnogo bolje i verujem da ću imati još bolje partije i igre, nadam se i sa još više golova.

Prijaju poređenja sa Ivanićem

ZA Jovana Šljivića mnogi smatraju da je u pitanju novi Mirko Ivanić zbog stila igre i pozicije na kojoj dejstvuje. Poređenja sa sjajnim vezistom iz Bačkog Jarka i te kako imponuje mladom fudbaleru koji ne bi imao ništa protiv da dosegne nivo starijeg saigrača.

- Svakako da je to lepo poređenje i da mi je drago zbog toga. Mislim da zasigurno mogu da dođem do tog nivoa, težim ka tome. Videćemo, teren je merilo - kaže Šljivić.

Kada je u pitanju susret sa IMT, sjajnim odbranama se istakao i Omri Glazer, dok se Žan Filip Kraso našao u prvoj postavi posle duže vremena. Nije se rerpezentativac Obale Slonovače istakao konkretnim učinkom, ali čini se da je i on na dobrom putu u programu rehabilitacije Vladana Milojevića kroz koji su već prošli Gelor Kanga i Šerif Endijaje.

- Njemu su sigurno potrebni minuti i da uđe u ritam. Ovo mu je posle dugo vremena prva utakmica koju je počeo i dosta sam zadovoljan. Sigurno da može mnogo više, ali treba biti strpljiv. Nije lako posle toliko vremena ući i pronaći takmičarsku formu. Ali, u svakom slučaju, imamo roster, probaćemo da što više rotiramo i da delimo minutažu - kazao je Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima