"VERUJEM DA ĆE DOĆI DA POMOGNE VOJVODINI": Milan Mandarić o dolasku Dušana Tadića u Vojvodinu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

07. 04. 2024. u 12:30

BIZNISMEN koga su mnogi klubovi u Srbiji priželjkivali u svojim upravama nedavno je završio u upravnom odboru Vojvodine. Reč je o Milanu Mandariću, nekadašnjem vlansiku Portsmuta.

ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕ ДОЋИ ДА ПОМОГНЕ ВОЈВОДИНИ: Милан Мандарић о доласку Душана Тадића у Војводину

Foto: Profimedia

On je u razgovoru za "Sport klub" govorio o temi o kojoj se dosta šuška u javnosti - dolasku Dušana Tadića, kapitena Srbije u Vojvodinu.

- To je jedan san. Vojvodina je imala fantastične igrače, a Dušan je jedan od njih. On ima svoje obaveze u Fenerbahčeu. Vojvodina je mesto gde je Dušan fudbalski odrastao i igrao. Verujem da će jednog dana, kada vidi da ide u penziju, da će doći da pomogne Vojvodini, rekao je Milan Mandarić.

Otkrio je i kako je došlo do saradnje sa Vojvodinom.

- Našao sam se da rukovodstvom Vojvodine na proslavi povodom 110 godina postojanja kluba. Ljudi iz kluba su me pozvali i lepo dočekali. Bilo je veoma lepo. Potom su mi ponudili da budem član uprave kluba. Na kraju sam se složio da ne budem predsednik, već potpredsednik i odgovoran za fudbal, kao i da budem član uprave na čelu Vojvodine. Imam veliku vremensku fleksibilnost. Moje obaveze podrazumevaju sastavljanje tima, eventualnu prodaju nekih igrača, kao i dovođenje dobih fudbalera. Želimo da napravimo pomak koji Vojvodina zaslužuje, objasnio je Mandarić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave