BAJER ZA TRIPLU KRUNU: Danas na programu četvrtfinala Lige Evropa i Lige konferencije

N. I.

11. 04. 2024. u 06:50

GLEDA se bez treptaja oka Liga šampiona, prepričavaju se događaji iz mečeva klupske fudbalske elite, ali moglo bi da "pršti" i na mečevima Lige Evropa i Lige konferencije. Ovog četvrtka se širom Starog kontinenta igraju utakmice četvrtfinala u ova dva takmičenja u kojima je Srbija imala, pa rano ostala i bez svojih učesnika.

БАЈЕР ЗА ТРИПЛУ КРУНУ: Данас на програму четвртфинала Лиге Европа и Лиге конференције

Foto: Profimedia

Ipak, to ne znači da Srba neće biti na terenima u oba takmičenja. Možda će najzanimljivije da bude na prvom meču Lige konferencije u Atini gde Olimpijakos čeka Fenerbahče i kapitena Srbije Dušana Tadića. Nikola Milenković će sa Fjorentinom u Plzen, a Andrija Živković sa PAOK u Belgiju na meč sa Klub Brižom.

Luka Jović će možda sa Jan KArlom Simićem da dobije minutažu u duelu LE protiv Rome na "San Siru", pa ovaj evro-italijanski derbi privlači posebnu pažnju. Male su šanse da mrežu Rimljana čuva Mile Svilar.

Ipak, ovo veče će da bude posebno za fudbalere Bajer Leverkuzena. Oni su lideri na tabeli Bundeslige, prva titula u istoriji im se već odavno smeši, pošto je Bajern Minhen ispao iz trke, finalisti su Kupa Nemačke, a četvrtfinale Lige Evropa je samo korak do moguće triple krune. Ako se ovo dogodi, prepričavaće se 2024. godina kao istorijska za fudbalske "farmaceute".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)