ZAVRŠEN UVODNI DEO SUPERLIGE: Prvenstvo Srbije se sad deli na "gornji" i "donji dom" - plej-of i plej-in

Novosti online

15. 04. 2024. u 22:35

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su večeras Voždovac u Beogradu rezultatom 2:1 u poslednjoj utakmici 30. kola Superlige.

ЗАВРШЕН УВОДНИ ДЕО СУПЕРЛИГЕ: Првенство Србије се сад дели на горњи и доњи дом - плеј-оф и плеј-ин

FOTO: A. Ilić

Strelci za Kragujevčane bili su Vasilije Đurić u 11. i Milutin Vidosavljević u 71. minutu, dok je pogodak za domaćina postigao Vukašin Đurđević u 18. minutu.

Radnički će u plej-of sa petog mesta i 50 bodova, koliko ima i Vojvodina, dok je Voždovac završio kao 14. sa 30 bodova i igraće plej-aut.


U ranije odigranim utakmicama, Novi Pazar i Radnički su podelili plen (2:2), Mladost je izgubila od IMT-a (1:2) a Spartak pobedio Javor sa 1:0.


U plej-ofu, kroz sedam preostalih kola, učestvovaće Crvena zvezda, Partizan, TSC, Vojvodina, Radnički 1923 iz Kragujevca, Čukarički, Mladost i Napredak.

U plej-inu, za opstanak, boriće se Novi Pazar, Spartak, Radnički Niš, IMT, Javor, Voždovac, Železničar Pančevo i Radnik.

Nova faza prvenstva Srbije u fudbalu počinje predstojećeg vikenda. Tada će biti i odigran 173. večiti derbi - Crvena zvezda će u subotu od 18 časova dočekati Partizan, a taj meč moći ćete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Tabela Superlige pred plej-of i plej-in 2024

Foto: Flashscore.com

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?