KAD DE ROSIJU "PADNE ROLETNA": Trener Rome zbog ove reakcije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

19. 04. 2024. u 14:48 >> 14:48

ROMA je u revanšu na Olimpiku pobedila Milan 2:1 i tako ukupnim rezultatom 3:1 obezbedila plasman u polufinale Lige Evrope. Ipak, jedan detalj tokom meča nasmejao je mnoge.

КАД ДЕ РОСИЈУ ПАДНЕ РОЛЕТНА: Тренер Роме због ове реакције постао хит на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Redit/Forzzainter_1908

Roma je u svakom pogledu nadigrala rivala, a u 72. minutu viđena je zanimljiva scena koja je postala hit na društvenim mrežama. Defanzivac "vučice" Dijego Ljorente dotrčao je do trenera Danijelea de Rosija kako bi ga pitao koliko minuta je ostalo do kraja meča.

Legenda Rome i naslednik Žozea Morinja izgubio je staloženost zbog poteza svog fudbalera. Mahao je rukama i terao defanzivca nazad na teren.

Inače, Đanluka Mančini je u 12. minutu doneo prednost domaćinu, 10 minuta kasnije Paolo Dibala uvećao je prednost. Roma je potom bila sa igračem Manje jer je Zeki Čelik dobio crveni karton.

Do kraja meča Mateo Gabije je uspeo da smanji rezultat, ali je tim Luke Jovića eliminisan iz Lige Evrope. Rimljane u polufinalu čeka Bajer iz Leverkuzena.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)