"BOŽE PRAVDE" POSLE POLAGANJA ZAKLETVE: U Skupštini Srbije novi ministri Vlade Srbije položili zakletvu, prisustvovao i Vučić (VIDEO)

Novosti online

02. 05. 2024. u 17:57

U SKUPŠTINI Srbije održano je polaganje zakletve novih ministara Vlade Srbije na čelu sa premijerom Milošem Vučevićem. Polaganju zakletve prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

БОЖЕ ПРАВДЕ ПОСЛЕ ПОЛАГАЊА ЗАКЛЕТВЕ: У Скупштини Србије нови министри Владе Србије положили заклетву, присуствовао и Вучић (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Novosti

Predsednica Skupštine Ana Brnanbić pozdravila je okupljene. Prvo su poslanici gromoglasnim aplauzom pozdravili predsednika Vučića, a onda i ministre dok su dolazili na mesto za polaganje zakletve.

Foto Novosti

Ministri nove Vlade Srbije položili zakletvu posle čega su jedan po jedan potpisivali i primali čestitke od Ane Brnabić i premijera Miloša Vučevića.

Zatim je predsednica Skupštine Ana Branbić pozvala prisutne da poslušaju himnu "Bože pravde".

Podsetimo, Vučević juče je tokom sednice pred poslanicima pročitao ekspoze, u kome je predstavio 31 ministra u sastavu nove vlade Srbije i planove za njen rad.

Vučević je poručio je da će ovo biti vlada kontinuiteta, da će članstvo Srbije u EU biti i dalje spoljnopolitički prioritet, te da će najveći izazov biti očuvanje suvereniteta i celovitosti, odnosno borba za Kosovo i Metohiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (42)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima