KO ĆE DA IGRA? Mančester junajted desetkovan pred polufinale FA Kupa

Novosti online

19. 04. 2024. u 18:20

Menadžer fudbalera Mančester Junajteda Erik Ten Hag izjavo je danas da je njegov tim suočen sa velikim problemima i da u nedelju u utakmici polufinala FA kupa protiv drugoligaša Koventrija.

КО ЋЕ ДА ИГРА? Манчестер јунајтед десеткован пред полуфинале ФА Купа

FOTO: Tanjug/AP

Zbog povreda u konkurenciji za sastav neće biti Rafael Varan, Lisandro Martinez, Luk Šo, Viktor Lindelef, Džoni Evans, Tajrel Malasija i Entoni Marsijal.

 - Suočeni smo sa velikim problemima. Hari Megvajer je takođe imao povredu ali nadam se da će biti spreman za nedelju. Entoni i Skot Mektomini su takođe imali probleme, ali očekujem da i njih dvojica budu u konkurenciji za polufinale FA Kupa - rekao je holandski stručnjak na konferenciji za novinare.

U polufinalu najstarijeg fudbalskog takmičenja u subotu će igrati Mančester Siti i Čelsi, a u nedelju Mančester Junajted i Koventri.

Oba meča, kao i finale, koje je zakazano za 25. maj, igraće se na londonskom Vembliju, stadionu koji će 1. juna biti domaćin finala Lige šampiona.

BONUS VIDEO: ODBRANjEN PENAL SPASAO PARTIZAN: Jovanović junak crno-belih u Kupu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)