MITROVIĆ ISPRIČAO SVE: Evo šta je golgeter rekao o atmosferi u reprezentaciji Srbije

Novosti online

20. 04. 2024. u 09:59

Reprezentativac Srbije i fudbaler Al Hilala Aleksandar Mitrović gostovao je u podkastu „Wish&Goal“ gde je govorio o reprezentaciji Srbije, kao i to tome kakva je atmosfera u ekipi posldnjih godina.

МИТРОВИЋ ИСПРИЧАО СВЕ: Ево шта је голгетер рекао о атмосфери у репрезентацији Србије

Foto: Tanjug

On se dotakao teme kako su ih mnogi osporavali i jedva čekali da se nešto loše desi.

 - Deluje mi da su ljudi verovali u tim jedino uoči Svetskog prvenstva u Kataru. Pobeda u Portugalu bila je ključ, sjajno smo igrali u kvalifikacijama. Odavno sam reprezentativac i u tom periodu uvek su nas osporavali, kao da su pojedinci jedva čekali da se nešto loše desi. Generalno, pričam za 90 odsto javnosti. Pokušavali su da naprave problem, iako ne postoji - rekao je Mitrović.

On je još jednom stavio tačku na spekulacije o atmosferi.

 - Nikad bolju reprezentaciju, što se tiče momaka i grupe, atmosfere, nismo imali. Hteli su da ubace rovca između nas! Osećali smo to i da naša grupa nije bila toliko jaka, siguran sam da ni rezultati ne bi bili ni približno dobri - poručio je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije.

Mitrović se vraća u trenažni proces uskoro i biće spreman za Evropsko prvenstvo koje se održava u junu i julu u Nemačkoj, a Srbija je u grupi C sa ekipama Engleske, Slovenije i Danske.

BONUS VIDEO: SPASILAC: Ovako je Katai doneo pobedu Zvezdi protiv Radnika u Surdulici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)