"STRANAC" SUDI NA EURO 2024 U NEMAČKOJ: Zanimljiv izbor Sudijske komisije UEFA

N. I.

23. 04. 2024. u 16:39

NAJBOLjI srpski fudbalski sudija Srđan Jovanović neće biti među glavnim arbitrima na predstojećem Prvenstvu Evrope u Nemačkoj. UEFA je juče objavila spisak od 19 arbitara kojima je poverena uloga glavnih sudija, a na tom spisku nema Jovanovića, što ne znači da se on uskoro neće naći na mnogo širem spisku VAR sudija, ali će se na ta imena sačekati još najmanje dve nedelje. Zanimljivo je da se na spisku od 19 sudija našao i jedan Argentinac, Fakundo Teljo.

СТРАНАЦ СУДИ НА ЕУРО 2024 У НЕМАЧКОЈ: Занимљив избор Судијске комисије УЕФА

Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Na EP koje se od 14. juna do 14. jula igra u Nemačkoj glavne sudije će biti: Artur Soareš Dijaš (Portugalija), Hesus Hil Manzano (Španija), Marko Gvida (Italija), Ištvan Kovač (Rumunija), Fransoa Letisije (Francuska), Dani Makeli (Holandija), Šimon Marčinjak (Poljska), Halil Umut Meler (Turska), Glen Niberg (Švedska), Majkl Oliver (Engleska), Danijele Orsato (Italija, Sandro Šarer (Švajcarska), Danijel Zibert (Nemačka), Entoni Tejlor (Engleska), Klemon Tupan (Francuska), Slavko Vinčić (Slovenija), Feliks Cvajer (Nemačka) i Fakundo Teljo (Argentina).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)