VOJVODINA U FINALU KUPA: Novosađani u neverovatnoj završnici pobedili Radnički (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

24. 04. 2024. u 17:59

FUDBALERI Vojvodine plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su u Kragujevcu na stadionu "Čika Dača" pobedili Radnički sa 1:0.

ВОЈВОДИНА У ФИНАЛУ КУПА: Новосађани у невероватној завршници победили Раднички (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Oprezno su obe ekipe ušle u meč, to i ne treba da čudi s obzirom na to da je ulog bio veliki - plasman u finale najmasovnijeg takmičenja.

Prva prava pretnja viđena je u 24. minutu utakmica kada su gosti propustili veliku priliku da povedu. Pokušaje Mihaila Ivanovića i Kejleba Zadija zaustavili su Stojan Leković i Mehmed Ćosić.

Veoma tvrdo se igralo u Kragujevcu i nije bilo mnogo izglednih prilika iako je tim iz Novog Sada bio bolji rival. Svi su očekivali da će nakon penala biti poznato ko će biti prvi finalista Kupa Srbije za ovu sezonu, ali onda je usledio šok za domaće navijače.

U prvom minutu nadoknade vremena Seid Korać je ostao sam na petercu, to je dobro uočio Vukan Savićević koji ga je dobro uposlio, a ovaj glavom savladao Lekovića.

Gol možete pogledati na 6:50 na snimku ispod:

Radnički nije imao vremena da promeni nešto i pokuša da dođe do izjednačenja. Ipak, izabranici Feđe Dudića su plasman u polufinale napravili istorijski uspeh kluba.

Vojvodina će u finalu igrati protiv pobednika meča Crvena zvezda - Partizan. Duel koji se igra na stadionu "Rajko Mitić" možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: I TO JE MOGUĆE: "Delije" i "grobari" se "ujedinili" posle 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)