OGLASIO SE KLOP: Ovo će obradovati navijače Liverpula

Novosti online

26. 04. 2024. u 15:32

Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da smatra da bi njegov potencijalni naslednik Arne Slot bio odlično rešenje za klupu šestostrukog prvaka Evrope.

ОГЛАСИО СЕ КЛОП: Ово ће обрадовати навијаче Ливерпула

Foto: Profimedia

On je istakao da mu se Slot jako dopada kao trener.

 - Nisam uključen u proces traženja mog naslednika, samo da to razjasnim. Ali Slot mi se mnogo sviđa, ako je on taj i ako želi da prihvati posao, bio bi odlično rešenje - rekao je Klop na današnjoj konferenciji za medije upriličenoj pred sutrašnje gostovanje ekipi Vest Hema u okviru 34. kola Premijer lige.

Nastavio je Klop da hvali 45-godišnjeg trenera Fejenorda koji je po pisanju engleskih medija glavni kandidat da preuzme mesto menadžera "crvenih".

 - Sviđa mi se način na koji njegov tim igra fudbal. Neki ljudi koje poznajem, znaju ga, ja ga još ne poznajem. Kažu mi da je on zaista dobar kao osoba i to mi se mnogo sviđa. Ako prihvati da dođe ovde, čeka ga veoma uzbudljiv posao - zaključio je Nemac koji će na kraju sezone napustiti klub sa Enfilda.

Klop (56) je 2015. godine preuzeo Liverpul i sa klubom za devet godina osvojio Ligu šampiona (2019), Premijer ligu (2020), FA Kup (2022), dva Liga Kupa (2022. i 2024), Svetsko klupsko prvenstvo (2019) i Evropski Superkup (2019). Izgubio je dva finala Lige šampiona od Reala (2018. i 2022) i jedno finale Lige Evrope od Sevilje (2016).

BONUS VIDEO: GOL ZA GOLOM NA DERBIJU: Olajinka primio loptu na grudi, pa poslao projektil u mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini