PRVI MAJ, A NA TRIBINAMA... Evo koliko publike je došlo na meč plej-auta Superlige Srbije Radnički Niš - Voždovac (FOTO)

Novosti online

01. 05. 2024. u 16:23

Bliži se kraju rasplet u Superligi Srbije u fudbalu, kako u plej-ofu, koji odlučuje o šampionu i putnicima na evro-scenu, ali i u plej-autu gde od osam učesnika samo četvoro sigurno ostaje u eliti - poslednja dva sigurno ispadaju u Prvu ligu, a preostala dva moraće u baraž. Važnost svakog meča je izuzetna, ali...

ПРВИ МАЈ, А НА ТРИБИНАМА... Ево колико публике је дошло на меч плеј-аута Суперлиге Србије Раднички Ниш - Вождовац (ФОТО)

FOTO: A. Ilić

Na utakmici u Nišu između Radničkog i Voždovca, ovog prvog maja - publike maltene da nije bilo.

Iako je u pitanju veoma bitan meč, i za "meraklije" i za Beograđane, na čuvenom "Čairu" okupilo se tek oko 250 gledalaca:

Da li je do prvomajskog praznika, da li zbog činjenice da ovo nije neki plej-of meč, tek... poseta je, svakako, izuzetno mala.

Plej-aut, mečevi koji se igraju ove srede:

16.00 IMT - Radnik

16.00 Radnički Niš - Voždovac

18.00 Novi Pazar - Javor

18.30 Spartak - Železničar 

Tabela plej-auta Superlige Srbije pred mečeve u sredu:

Novi Pazar 39 bodova, Spartak 38, Radnički Niš 37, Voždovac 34, IMT 34, Javor 32, Železničar 28, Radnik 17.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima