JUNAK RADNIČKOG U UTAKMICI PROTIV PARTIZANA DUŠAN PANTELIĆ ZA "NOVOSTI": Povređen sam dao gol

G. K.

28. 10. 2020. u 08:20

KOLO za nama u domaćoj fudbalskoj Superligi obeležili su golman Javora Đorđe Lazović, koji je bravurama doneo remi svom timu protiv Crvene zvezde na "Marakani" (0:0) i vezista Radničkog iz Niša Dušan Pantelić, koji je golom u 78. minutu presudio drugom "večitom", Partizanu (1:0), čime je učinio uslugu pre svega crveno-belima.

ЈУНАК РАДНИЧКОГ У УТАКМИЦИ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА ДУШАН ПАНТЕЛИЋ ЗА НОВОСТИ: Повређен сам дао гол

FOTO: FK Partizan / Dušan Pantelić (levo)

Dan posle senzacionalnog trijumfa, Pantelić je u razgovoru za "Novosti" govorio o tome šta je prethodilo pogotku i njegovom odjeku.

"Igrao sam skoro celu utakmicu povređen. Dobio sam udarac u nogu i bila je ideja da izađem na poluvremenu, ali sam, što bi se reklo, stisnuo zube, nastavio i stigla je nagrada za to. Međutim, posle gola bukvalno nisam mogao više da hodam i morao sam da izađem. Uradiću dodatne preglede i nadam se da nije ništa ozbiljno", napominje Partizanov dželat.

BIO U PARTIZANU

PANTELIĆ je u sezoni 2014/2015. jednu polusezonu nastupao za Partizan, sa kojim je imao stipendijski ugovor.

"Igrao sam na prijateljskim utakmicama za crno-bele, postigao i jedan pogodak. Međutim, tad je konkurencija u Partizanu bila velika i prosleđen sam u Teleoptik. Trener je bio Marko Nikolić, nisam želeo da sedim na klupi i prešao sam u Voždovac", kaže Dušan.

Međutim, heroj Radničkog će po svemu sudeći u zimskom prelaznom roku napustiti Srbiju i otisnuti se u međunarodne vode.

"Ističe mi ugovor u decembru. Nikad ne reci nikad, ali 99 odsto odlazim iz Radničkog na kraju ove polusezone. Imam neke dobre ponude iz inostranstva i mislim da ću prihvatiti jednu od njih", poručio je 27-godišnji Pantelić, koji je na "Čair" došao prošle godine iz grčke Janjine. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28

Komentari (1)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice