NEMAM nikakvu sumnju da su u proteklom periodu svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne.

Ilija

27.11.2020. 13:46

E moj Nikola da tvoj komentar je ovakav ,tvoje misljenje FSS jeste organizaciono sve uradio koliko je mogao. A sad ono sto Vidic zeli reci. Broj 1. Kokeza je slab Presednik, Marko, Nenad, te Matijasevic,zele zadrzati svoju Stolicu po svaku Cenu.Tumbakovic je postao trener na brzake bez strucnog razmisljanja.Vidic upravo je Dirnuo na pravo mesto,ko treba da bude u Rukovodstvu, ko oko rukovodstva altanativa,te ko bi mogao i trebao da bude SELEKTOR.Zasluzni i interecionalno poznati,bivsi Igraci,koji znaju o danasnjem fudbalu vise,i to bi u Stvari trebao da bude Rukovodeci Kremium u FSS.A oni bi u tom sistemu izabrali Selektora koji ima sve Kvalifikacije koje se za to traze.I zato mislim da je Vidic na pravom putu.Tumbakovica ostaviti kao svetnika ,i Muslina,te da Novom kolegi pomazu taktici,iskustvu,kombinaciji,igrackom sastavu,te strucnosti. Jedan Funkcionalni tim za Buducnost. Hvala.

Penali su rulet

27.11.2020. 13:49

Izvođenje i branjenje penala se isto tako vežba kao i svi ostali elementi igre. Naravno da su neki igrači bolji u tome, ali reći da su penali rulet je pogrešno, jer će vam se ista glupost sa takvim stavom desiti i neki drugi put.

Varto Marx

27.11.2020. 17:12

Gospodine Zigicu profesional si. Ako su dobro radili zasto su dosli u ovakvoj situaciji. Stalno jedno te isto, napolje sa neznalicama.

Muki

27.11.2020. 17:19

Zigicu kazes da su fudbaleri imali fantasticne uslove. Ovde se ne radi o dobrim ili losim uslovima nego o volji i zelji da se dobijaju utakmice za svoju zemlju. Mnogo ste razmazili i onako vec razmazene zvezde i zvezdice(cast malobrojnim pojedincima) tim fantasticnim uslovima da oni dolaze samo radi provoda i zabave i otaljavanja utakmica. Da su bili na nekoj livadi i tamo spremali utakmice bili bi bolji 100%. Za bolje sa onakvim igrama i nisu jer izgledaju kao ovce pustene na ispasu.ORLOVI