SUPERLIGA SRBIJE: Sabo ostaje upamćen kao izuzetan profesionalac

Tanjug

15. 12. 2020. u 14:09

Fudbalski savez Srbije (FSS) i Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije izrazili su sačešće povodom smrti trenera TSC-a Zoltana Saba.

СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Сабо остаје упамћен као изузетан професионалац

Foto: FK Vojvodina

Sabo je danas preminuo iznenada u 49. godini.

"U 49. godini života preminuo je Zoltan Sabo. Fudbalski savez Srbije izražava najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i TSC-u", navode iz FSS-a.

Kako se navodi u saopštenju Superlige, fudbalske radnike i ljubitelje fudbala duboko je pogodila jutrošnja vest da je preminuo jedan od najperspektivnijih trenera u srpskom fudbalu.

"Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima Zoltana Saba. Ostaće upamćen kao izuzetan fudbalski radnik i veliki profesionalac", navodi se u saopštenju.

Od Saba se oprostio i FK Partizan, čiji je dres nosio kao igrač.

"Sa tugom i nevericom smo jutros primili vest da nas je napustio naš bivši igrač, a do juče i dragi kolega, šef stručnog štaba TSC Zoltan Sabo. Neka ti je večna slava i hvala!", naveli su iz Partizana.

Sabo je rođen u Somboru, a tokom igračke karijere nastupao je za Hajduk iz Kule, Vojvodinu, Partizan, južnokorejski Suvon Bluevings, japanski Avispa Fukuoka, mađarski Zalaegerszeg, kiparski AEK Larnaca, Mladost iz Apatina i Beočin.

Trenersku karijeru započeo je 2007. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu