ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKI POSAO: Najveće zimsko pojačanje stiže u četvrtak, poznati i detalji

Novosti online

11. 01. 2021. u 08:53

CRVENA zvezda je završila dva posla pred početak zimskih priprema, a do četvrtka bi Dejan Stanković mogao da dobije još jedno pojačanje.

ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА ВЕЛИКИ ПОСАО: Највеће зимско појачање стиже у четвртак, познати и детаљи

Foto: AP

Italijanski novinar Alfredo Pedula otkrio je da su crveno-beli postigli dogovor sa Torinom oko dolaska 24-godišnjeg Simonea Edere koji bi u Beograd trebalo da stigne najkasnije do četvrtka.

On bi došao na Marakanu na jednoipogodišnju pozajmicu s pravom otkupa do leta 2022. godine. O samom iznosu otkupne klauzule nije bilo reči, ali će Torino pored novca moći da računaju i na određene procente od dalje prodaje nekadašnjeg mladog reprezentativca Italije, prenose italijanski mediji.

Sada preostaje jedino još dogovor između "crveno-belih" i samog Edere, odnosno njegovog agenta Đuzepea Galija u čemu će veoma bitnu ulogu odigrati i sam trener beogradske ekipe Dejan Stanković koji je ostavio dubok trag u italijanskom fudbalu.

Edera ima godišnju platu od oko 400.000 evra što ne bi trebalo da predstavlja problem za Zvezdu koja u svojim redovima ima i plaćenije igrače poput El Fardua Bena koji inkasira skoro 700.000 evra po sezoni.

Stanković je i najavio da bi voleo da dobije pojačanje u napadu, a odluka trenera Torina da ostavi Ederu van konkurencije za sastav protiv Milana mnogima je bila indikator da je dogovor sve bliži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!