MALI LAZAR ČUDOM PREŽIVEO: Sedmogodišnji sin Andrije Kaluđerovića u stabilnom stanju posle nesreće

V. N.

14. 01. 2021. u 22:00 >> 20:06

SIN srpskog fudbalera Andrije Kaluđerovića (33) nije životno ugrožen, stanje mu je trenutno stabilno, amputirana mu je šaka i tri prsta na nozi.

МАЛИ ЛАЗАР ЧУДОМ ПРЕЖИВЕО: Седмогодишњи син Андрије Калуђеровића у стабилном стању после несреће

FOTO: M. Vukadinović

Nalazi se u Kliničko-bolničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, bio je u veštački izazvanoj komi, ali je trenutno svestan šta se dešava i unutrašnji organi sedmogodišnjeg dečaka Lazara su na svu sreću prošli bez povreda.

Ovo su, prema saznanjima "Novosti", precizne informacije o zdravlju povređenog dečaka, koji je nedavno preživeo tešku nesreću prilikom igranja u selu Lovćenac kod Bačke Topole. Dakle, život mu nije u opasnosti kako se u prvi mah mislilo na osnovu netačnih i neproverenih informacija koje su kružile poslednjih dana.

Srednji sin Kaluđerovića se povredio tako što je trčao i zakačio žicu dalekovoda, koju je oborio vetar. Otkinuta žica je visila sa bandere. Takođe, netačna je informacija da se nesreća desila prilikom kontakta sa ogradom komšije, koja je bila pod naponom.

STOPIRAO PROFESIONALNE OBAVEZE

ZBOG teške nesreće deteta, Andrija Kaluđerović je odlučio da trenutno sve profesionalne obaveze stopira i totalno se posveti sinu. Nedavno je poručio da će od oporavka dečaka sve zavisiti i ako ne bude mogao da ide sa njim u Litvaniju gde je planirao da nastavi karijeru, Kaluđerović će nastaviti da igra u Srbiji.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Rada i brojnih drugih klubova je razumno, s obzirom na situaciju, bio nedostupan za komentar o stanju deteta, koje srećom nije životno ugroženo.

Ono što je poznato jeste i da su doktori u čudu kako je sedmogodišnji sin Kaluđerovića preživeo takav udar struje , u neku ruku je i medicinski fenomen, s obzirom na napon koji protiče kroz žice dalekovoda (20.000 volti!).

Po saznanjima "Novosti", lekari su odlučili da mali Lazar provede neko vreme u veštačkoj komi zbog bolova izazvanih udarom struje, ali stanje mu se popravilo. Sada je budan i svestan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri