KATASTROFALNE VESTI ZA REAL: Posle senzacionalnog poraza, Madriđani dobili udarac od koga se ne mogu oporaviti

Novosti online

26. 04. 2023. u 08:34

Košarkaši Partizana nastavili su da sanjaju svoj san.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ЗА РЕАЛ: После сензационалног пораза, Мадриђани добили ударац од кога се не могу опоравити

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su u nestvarnoj utakmici uspeli da slave protiv Reala u Madridu (89:87), junak meča bio je kapiten Kevin Panter koji je pogodio trojku za trijumf u poslednjim trenucima, a četa Željka Obradovića sada ima prednost brejka i može da se nada plasmanu na fajnal-for Evrolige.

Grobari imaju još jedan veliki razlog za slavlje. I pored toga što se ne treba radovati tuđoj nesreći ili povredama, navijači Partizana mogu da stave šampanjac na hlađenje kada pogledaju u kom stanju je jedan od najboljih košarkaša Reala Valter Tavares napustio halu posle prvog meča.

On je još na sredini prve utakmice doživeo neugodnu povredu zbog koje se nije vraćao na teren, a halu je napustio vidno šepajući uz zavijenu nogu. I trener Reala Ćus Mateo zna da je situacija više nego komplikovana.

- Ne znam šta će biti sa njim. Boli ga koleno i moraćemo sutra da vidimo šta se zaista dogodilo. Ne želim da govorim bilo šta, jer ne znam kakva je tačno situacija. Hajde da sačekamo pregled u sredu - rekao je posle utakmice Ćus Mateo.

Da li će se Tavares vratiti na teren ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - na maksimalnom nivou neće biti i Partizan bi to mogao da iskoristi.

Real i Partizan drugu utakmicu u ovoj seriji igraju u četvrtak od 20.45.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽENIFER ZAPLAKALA TOKOM INTERVJUA: Mi ćemo zauvek ćemo biti porodica (VIDEO)