MIROTIĆ U ZVEZDI? Ova objava je oduševila sve "delije" (FOTO)

Novosti online

25. 06. 2023. u 14:15

NIKOLA Mirotić titulom prvaka Španije okončao je boravak u Barseloni. Navijači Zvezde se nadaju da bi sjanog košarkaša mogli da gledaju u crveno-belom dresu. Maštu je dodatno podgrejala objava Ilije Buhe, protosinđela koji je u bratiji manastira Ostrog.

МИРОТИЋ У ЗВЕЗДИ? Ова објава је одушевила све делије (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Naime, doskoraši igrač Katalonaca je trenutno na odmoru i to je iskoristio da poseti manastir, a ujedno se fotografiše sa Ilijom koji je imao poruku za navijače Crvene zvezde.

- Pregovori su teški, ali idu u pravom smeru - poruka je Ilije Buhe.

Podsetimo, on je u žižu javnosti dospeo kada je na utakmici crveno-belih protiv Asvela pokretima rukama iza koša ometao košarkaša francuskog tima prilikom izvođenja slobodnih bacanja.

Vredi pomenuti da otac Ilija 24 godine živi u manastiru, poslednjih godinu dana je u Crnoj Gori.

Ostaje da se vidi da li će Mirotić zaista pojačati Crvenu zvezdu što bi bio verovatno najzvučniji transfer u našoj košarci. Treba istaći i da je za njega interesovanje pokazao Armani.

BONUS VIDEO: Kakva trojka kampaca uz zvuk sirene

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28

Komentari (4)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)