"BOMBA" NA MALOM KALEMEGDANU: Iz Olimpijakosa stigao reprezentativac Rusije

Novosti online

14. 07. 2023. u 20:44

DOSKORAŠNjI centar Olimpijakosa Džoel Bolomboj je novo pojačanje KK Crvena zvezda, potvrdio je klub sa Malog Kalemegdana!

БОМБА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Из Олимпијакоса стигао репрезентативац Русије

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Bolomboj je drugo pojačanje Zvezde u jednom danu, jer je pre nekoliko sati i Majk Tobi zvanično postao igrač crveno-belih. Visok je 203 centimetra i igra na poziciji četiri i pet.

Tatar po majci, po ocu momak koji vuče poreklo iz Konga, poslednju sezonu odigrao je u Pireju, a pre toga četiri sezone proveo u moskovskom CSKA.

Kao mladić je pohađao koledž Veber Stejt, nakon kojeg je kao 52. pik na NBA draftu 2016. izabran od strane Jute. Nosio je i dres Milvokija pored dve ekipe u NBA G ligi. Nije se mnogo naigrao u najjačoj ligi sveta pošto je sakupio ukupno 20 utakmica.

Interesantno, Bolomboj je rođen u Donjecku, ali je i pored poziva Ukrajine odlučio da brani boje reprezentacije Rusije. U prošloj evroligaškoj sezoni na 35 mečeva je ubacivao 3,8 poena i hvatao 3 lopte.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)