PARE MU NISU NA PRVOM MESTU: Kampaco će u Realu zarađivati mnogo manje nego što je mogao u Zvezdi

Novosti online

18. 07. 2023. u 21:55

CRVENA zvezda je bila samo usputna stanica na putu Fakunda Kampaca od Dalasa do Madrida. Argentinski plejmejker vratio se kući preko Beograda, što je i bila strategija kada je tokom prošle sezone podigao prašinu dolaskom u srpski klub.

ПАРЕ МУ НИСУ НА ПРВОМ МЕСТУ: Кампацо ће у Реалу зарађивати много мање него што је могао у Звезди

KK Real Madrid

Real je zvanično potvrdio da je potpisao ugovor na četiri sezone sa 32-godišnjim plejmejkerom, prema nekim nezvaničnim informacijama vredan 12.000.000 evra u bruto iznosu. Kada se odbiju porezi i preostali deo duga nastao zbog obeštećenja prilikom odlaska iz Reala u NBA, koji će otplaćivati u ratama tokom trajanja ugovora, godišnje će zarađivati tek oko 1.000.000 evra. 

Očito je da Kampacu u ovom trenutku novac nije bio prioritet, španska "Marka" tvrdi da mu je nekoliko evroligaških klubova nudilo 12.000.000 evra za tri godine. Uostalom, mogao je da ostane u Zvezdi za platu od 2.700.000 evra naredne sezone. Međutim, odlučio je da se vrati među "blankose", sa kojima je dva puta bio šampion Evrope, u grad u kojem se on i njegova porodica osećaju kao u rodnoj Kordobi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)