SRBIJA JE PORODICA: Reprezentativci poslali moćnu poruku povređenom drugu (FOTO)

Novosti online

31. 08. 2023. u 11:46

Košarkaš Srbije Boriša Simanić završio je učešće na Svetskom prvenstvu, nakon što je hitno operisan u Manili zbog povrede koju je zadobio tokom utakmice protiv Južnog Sudana, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

СРБИЈА ЈЕ ПОРОДИЦА: Репрезентативци послали моћну поруку повређеном другу (ФОТО)

FOTO: FIBA.Basketball

Simanić je povređen pred kraj jučerašnje utakmice, kada je pod košem dobio jak udarac laktom u predelu bubrega. Procena sudija je da udarac nije bio nameran, ali Simanić zbog bolova nije mogao da završi utakmicu.

Košarkaški savez Srbije, svi reprezentativci i članovi stručnog štaba poželeli su Simaniću brz i uspešan oporavak. Ognjen Dobrić je držao dres povređenog saigrača.

- Boriša, tim je uz tebe - poručili su "orlovi" uz fotografiju na kojoj piše porodica.

Srbija je pobedila Južni Sudan sa 115:83 i sa sve tri pobede se plasirala u drugu fazu u kojoj će igrati protiv Italije i Dominikanske Republike.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)