OVO SE VIĐA JEDNOM U ŽIVOTU: Neverovatna utakmica Partizan - Fuenlabrada, nema čega nije bilo! (VIDEO)

A. I.

13. 09. 2023. u 19:53 >> 19:55

KOŠARKAŠI Partizana sastali su se sa "starim prijateljem" - ekipom Fuenlabrade i to na otvorenom stadionu na Tašmajdanu. Slavili su crno-beli rezultatom 93:63.

ОВО СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У ЖИВОТУ: Невероватна утакмица Партизан - Фуенлабрада, нема чега није било! (ВИДЕО)

Foto: Twitter/KK Partizan

Prijateljstvo koje traje više od tri decenije crno-beli i Španci krunisali su spektakularnom utakmicom na otvorenom, što u Srbiji u skorije vreme nije viđeno.

Crno-beli su beogradskoj publici predstavili nove dresove, tako su u prvom poluvremenu nosili bele, a potom crno-bele, a ujedno je publika imala priliku da vidi i novi tim, između ostalih i Pi Džej Dožera, Ognjena Jaramaza, Frenka Kaminskog i Mateuša Ponitku.

KK Partizan/Tviter

U sjajnoj atmosferi na Tašu, grmela je pesma crno-belih, a to je dalo vetar u leđa šampionu ABA lige koji je od početka imao vođstvo. Košarkaši "parnog valjka" su kontrolisali tok meča od prvog sudijskog podbacivanja, te sredinom prve deonice imali su i prednost sedam poena.

Do kraja deonice uspeli su izabranici Željka Obradovića da podignu prednost na 24:13.  

Stegli su u drugoj deonici crno-beli obruč, te nošeni sjajnom podrškom sa tribina i raspoloženim Alenom Smailagićem prednost je vrtoglavo rasla, na poluvremenu je iznosila velikih 50:28. Imali su navijači priliku da na terenu vide i talentovanog Savu Drezgića koji predstavlja zalog za budućnost crno-belih.

FOTO: Printskrin/Sport klub

Na startu drugog poluvremena odigrala se situacija na koji Španci nisu navikli, sa tribina su upaljene baklje, a bilo ih je toliko da se na terenu ništa nije videlo.

Razigrali su se Balša Koprivica i Pi-Džej Dožer koji su atraktivnim potezima uveseljavali publiku. Zanimljivo je da Partizan nije postigao nijednu trojku u trećoj deonici, ali je uprkos tome vodio 74:41.

Igrao se Partizan košarke i u četvrtoj deonici sa maksimalnim zalaganjem, sve do kraja meča, slavio je domaćin 93:63.

Najefikasniji u redovima Partizana bio je kapiten Kevin Panter sa 14 poena, 13 je dao Frenk Kaminski, a 12 Alen Smailagić. Po devet su dali Pi Džej Doužer i Uroš Trifunović, a po osam Ognjen Jaramaz, Tristan Vukčević i Balša Koprivica.

Novi crno-beli su se na najbolji način predstavili domaćoj publici koja novu sezonu sada čeka sa velikim nestrpljenjem.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici