DIRLJIV SUSRET! Kada ga je video, Novak Đoković je trčao kroz celu Arenu da se pozdrave (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2023. u 08:07

DIRLjIV trenutak utakmice između Crvene zvezde i Asvela u okviru Evrolige bila je podrška 18.000 navijača našem reprezentativcu Boriši Simaniću, koji je nesrećnim spletom okolnosti ostao bez jednog bubrega na Svetskom prvenstvu u Manili.

ДИРЉИВ СУСРЕТ! Када га је видео, Новак Ђоковић је трчао кроз целу Арену да се поздраве (ВИДЕО)

M. Vukadinović

Orila se Arena od skandiranja navijača najboljem teniseru sveta i osvajaču svetskog srebra, koji je dobio veliku životnu bitku u Manili. Boriša je heroj nacije, a Novak je želeo još jednom da mu ukaže veliko poštovanje. Taj momenat izvazvao je ovacije.

Nije Novak stigao da pozdravi Borišu ranije, mimoišli su se i tek se prilika ukazala pred početak treće četvrtine. Video je Đoković da se Boriša vratio na svoje mesto, a onda je pojurio da ga što pre pozdravi, pre nego što počne nastavak utakmice.

Boriša je prvo dobio ovacije delija, tada ga je i Novak baš video, a onda su zajedno pozdravljeni kako dolikuje, kao šampioni. Novak i Boriša bili su velika podrška da se ostvari veliki trijumf protiv Asvela na startu Evrolige.

M. Vukadinović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28

Komentari (1)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov