"OVO ŠTO SMO DOŽIVELI U SPLITU..." Željko Obradović jedva došao do reči

Novosti online

05. 11. 2023. u 19:20

Partizan je kao gost savladao ekipu Splita u 6. kolu ABA lige, a trener crno-belih Željko Obradović odmah po završetku utakmice morao je da kaže domaćim novinarima kako su se gosti osećali otkako su u primorski grad stigli.

ОВО ШТО СМО ДОЖИВЕЛИ У СПЛИТУ... Жељко Обрадовић једва дошао до речи

Foto: Split / Ivica Cavka

Podsetimo, Partizan je pobedio KK Split vrlo ubedljivo, a strateg šampiona regionalne lige je ovako započeo svoje obraćanje:


- Nije nova situacija da posle manje od 48 sati od meča u evropskoj ligi igramo utakmicu u ABA ligi. Naravno da je uvek najvažnije da se ima dovoljno energije, a pre toga i motivacije. I mislim da je ekipa izašla sa ciljem da odigra dobru utakmicu, u nekim minutima smo bli baš dobri, u nekim i ne baš toliko, ali sve u svemu dovoljno da se pobedi ekipa Splita. Mislim da i oni mogu da igraju mnogo bolje, očigledno je da ovaj igrač koji je u prethodnim sezonama dao toliko toga, Šorter, još uvek nije dovoljno spreman... pretpostavljam, ne znam. Ali, on je izuzetno bitan igrač i mislim da će izgledati  mnogo bolje u nastavku. Ja im želim sve najbolje i, svakako, želim da se zahvalim splitskoj publici na izuzetnoj dobrodošlici i, naravno, svim ljudima otkako smo došli ovde. Zaista, fenomenalno gostoprimstvo i to je ono što želim da istaknem. Hvala svima, osećali smo se u ova dva dana vrlo prijatno u Splitu - rekao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)