SLAVLJE „MALENIH“ POSLE PRODUŽETKA: Košarkašice Kraljeva pobedile Partizan pred svojim navijačima

G. ĆIROVIĆ

02. 12. 2023. u 22:20

Sedmu prvenstvenu pobedu ostvarile su večeras košarkašice Kraljeva pred svojim navijačima u okviru 8. kola Prve ženske lige Srbije.

СЛАВЉЕ „МАЛЕНИХ“ ПОСЛЕ ПРОДУЖЕТКА: Кошаркашице Краљева победиле Партизан пред својим навијачима

G.Šljivić

U staroj hali sportova na Ibarskom keju, „malene“ su u derbiju savladale beogradski Partizan i to posle triler završnice regularnog dela utakmice koji je okončan bez pobednika i takođe neizvesnih dodatnih pet minuta – 76:74 (19:16, 19:18, 12:21, 15:10, 11:9).

Najzaslužnije za pobedu domaće ekipe bile su Rajić sa 20 i Gobeljić sa 15 poena, dok su najefikasnije u redovima crno-belih bile Boričić sa 19 i Jovanović sa 18 postignutih koševa.

Ovim trijumfom Kraljevčanke su ostale u samom vrhu tabele, a u narednom kolu očekuje ih gostovanje drugom večitom rivalu Crvenoj Zvezdi, dok će Partizan na svom parketu ugostiti Dugu iz Šapca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?