SPREMA SE PAKAO ZA PARTIZAN! Zvezda donela novu odluku pred večiti derbi

Beta

04. 01. 2024. u 14:03

KOŠARKAŠI Crvene zvezde i Partizana sastaju se od 20.00 časova u Beogradskoj areni u okviru 19. kola Evrolige, a za karte vlada prava pomama.

СПРЕМА СЕ ПАКАО ЗА ПАРТИЗАН! Звезда донела нову одлуку пред вечити дерби

FOTO: KK Crvena zvezda

Deluje da je nikad veće interesovanje za spektakl u prestonici Srbije, pošto je domaći klub bio prinuđen da pusti dodatan kontingent karata za večerašnji meč.

Još pre dva dana viđeni su kilometarski redovi ispred "Marakane" u Ulici Ljutice Bogdana gde se okupio veliki broj navijača kako bi stigao do karte.

Mnogi nisu uspeli da dođu do dragocenog parčeta papira, jer karata očigledno nije bilo za sve koji su želeli da gledaju sudar dva najbolja srpska kluba, pa je klub sa Malog Kalemegdana morao da pusti dodatan kontingent karata.

"Dodatni kontingent ulaznica (Nivo 400) biće u prodaji na blagajni Štark arene (južna strana). Uz sezonsku kartu možete kupiti do dve ulaznice do utakmice", objavila je Crvena zvezda.

Nema sumnje da će Arena biti krcata i popunjena do poslednjeg mesta, možda i više od toga, a gostujućih navijača koji bi bodrili pulene Željka Obradovića večeras neće biti.

Vredi istaći da je na poslednjih deset večitih derbija u svim takmičenjima, na kojima je Zvezda bila domaćin, slavila čak devet puta. Samo jednom su crno-beli uspeli da naprave brejk i to u Evroligi minule sezone, kada je bilo 79:78. Tačnije, od 2016. godine do danas, Partizan je uspeo samo dva puta da slavi kao gost.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti