KATASTROFA! Nikola Milutinov teže povređen, ni Svetislav Pešić neće moći da računa na njega

Novosti online

23. 01. 2024. u 09:53

SRPSKI centar Nikola Milutinov iskrenuo je juče u duelu sa Panatinaikosom zglob leve noge, usled čega će morati da odsustvuje barem mesec dana sa parketa.

КАТАСТРОФА! Никола Милутинов теже повређен, ни Светислав Пешић неће моћи да рачуна на њега

FOTO: AP

Veliki peh doživeo je Milutinov koji je stao na nogu Kostasa Papanikolaua i proklizao, što je dovelo do nešto ozbiljnijeg uganuća. Nakon snimanja, utvrđeno je da će srpski centar morati da se odmara oko četiri sedmice, što je ozbiljan udarac za Olimpijakos. 

Naime, Jorgos Barcokas ne može da računa ni na Mustafu Fala kojeg na parketu neće biti barem još dve nedelje, pa je ovo prilika za Filipa Petruševa koji je upravo protiv Panatinaikosa prošle večeri odigrao fenomenalno sa 18 poena i šest skokova.

Ali to ne isključuje mogućnost da će Olimpijakos završiti kratkoročno pojačanje, pa se čak pominje i povratak Tarika Bleka.

Milutinova neće biti u evroligaškim susretima protiv Reala, Bajerna i Valensije u gostima, kao i kod kuće u meču sa Albom iz Berlina. Osim toga, na njega izvesno neće moći da računa selektor Srbije Svetislav Pešić u februarskom FIBA prozoru kada "orlovi" kao domaćini budu igrali protiv Finske 23. februara i sa Gruzijom u Tbilisiju tri dana kasnije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu